Natuurlijk genieten bij Strandpaviljoen Ballum.

Je kan er bijna niet omheen. Prachtig gelegen aan het breedste strand van Ameland, vlakbij het dorpje Ballum, vind je ons paviljoen. Langs het fietspad door de duinen van Nes naar Hollum zijn we eenvoudig te bereiken.

Het breedste strand van Ameland


Ons strandterras geeft je uitzicht op het groene strand van Ameland. Een uniek stukje eiland met schitterend uitzicht over de kust en duinen. In de jaren ‘90 zorgde een veranderende stroming in de Noordzee voor een grote zandhaak. Dit transformeerde het gebied tot een vruchtbare omgeving, waar flora en fauna hoogtij viert.

Dat je nu toch kunt uitkijken over een horizon van zand, komt door hardwerkende vrijwilligers en sponsoren. Ieder jaar weer verslepen zij met behulp van trekkers bakken aan zandkorrels voor het perfecte beleefstrand.

Persoonlijke service


Wij willen graag dat jij van een zorgeloze vakantie geniet en je welkom voelt. Daar horen een mooie locatie, ongedwongen sfeer en heerlijk eten bij. Daarom zijn we niet alleen in onze service persoonlijk, maar zetten we ook voor onze producten graag dat extra stapje. Zo hebben we een echte banketbakster in huis die zorgt voor vers en huisgemaakt gebak.

We werken bovendien met kwalitatief hoogwaardige producten. Ons vlees komt van Slagerij Smit uit Ternaard, ons brood van Bakkerij van der Bijl uit Kollum en serveren we biologische maar vooral fair trade koffie van Hesselink. Op onze menukaart vind je bovendien veel Vegan opties van hoge kwaliteit.

We verwelkomen je graag op deze unieke locatie.

We gebruiken cookies om deze website technisch goed te laten werken. Daarnaast verzamelen we anoniem analytische gegevens om de website verder te verbeteren.