K
o
F f i e

Waar koffie, kwaliteit en service samenkomen

Bij ons draait alles om het bieden van de beste koffie-ervaring aan onze gewaardeerde gasten. Daarom zijn we trots om te vermelden dat we samenwerken met Hesselink Koffie, een gerenommeerde Nederlandse koffiebranderij die al sinds 1885 ambachtelijke koffie levert. Onze passie voor kwaliteit en duurzaamheid heeft ons ertoe gebracht om te kiezen voor biologische Hesselink Koffie, waarbij we niet alleen jouw smaakpapillen willen verwennen, maar ook een positieve impact willen hebben op de wereld om ons heen.

Met behulp van de meest geavanceerde technologieën en apparatuur, hebben we onze koffie-ervaring naar een hoger niveau getild. Onze Faema President koffiemachine is een ware meester in zijn vak, waardoor we een perfecte balans kunnen creëren tussen smaak, aroma en textuur bij elke kop koffie die we serveren.

 
 

Wat maakt onze koffie zo speciaal?

Biologische Hesselink Koffie: Onze koffiebonen worden met zorg verbouwd, zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. Hierdoor geniet je van een puur en natuurlijk aroma bij elke slok.

Vers gebrand: We malen de bonen en bereiden de koffie direct voor jouw bestelling, waardoor je altijd van de meest verse smaak kunt genieten.

Koffievariaties: Of je nu een liefhebber bent van een krachtige espresso, een romige cappuccino, of een verfrissende ijskoffie, we hebben een uitgebreide selectie van koffievariaties om aan al je wensen te voldoen.

Onze barista’s: Onze getalenteerde barista’s zijn ware koffiekunstenaars. Met passie en vakmanschap zorgen zij ervoor dat elke kop koffie met liefde wordt bereid en een glimlach op jouw gezicht tovert.

Bij Strandpaviljoen Ballum Ameland staat service voorop. We willen dat elke gast zich welkom en gewaardeerd voelt. Of je nu een snelle koffiepauze neemt voordat je het strand op gaat, of gezellig wilt genieten van een uitgebreide koffiesessie met vrienden, onze attente en vriendelijke medewerkers zullen ervoor zorgen dat je een geweldige tijd hebt.

Kom langs en ontdek zelf de magie van onze biologische Hesselink Koffie en de finesse van onze Faema President koffiemachine. Laat je verwennen door de geur en smaak van ambachtelijke koffie terwijl je uitkijkt over de prachtige Noordzee. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen bij Strandpaviljoen Ballum Ameland! 

 

we zien je graag verschijnen

We gebruiken cookies om deze website technisch goed te laten werken. Daarnaast verzamelen we anoniem analytische gegevens om de website verder te verbeteren.